ZuMiYo.

- Het geheime recept voor iedere onderneming. -

Jouw succes is ons succes.

Nadat wij jouw ideeën in kaart hebben gebracht zijn wij in staat om een ontwerp te maken die volledig aan jouw wensen voldoet en ondersteunend is aan de online marketingstrategie die bij jou past.

Zumiyo is een jong bedrijf opgericht in 2015 en timmert hard aan de weg om het vaste adres te worden voor al uw logo`s, visitekaartjes, drukwerk, bedrijfsfotografie en online activiteiten zoals webdesign, nieuwsbrieven enz.
De kracht van Zumiyo is dat wij onze frisse ideeën koppelen aan uw wensen.
Ons doel is om voor jou een online en offline identiteit vorm te geven, volledig naar jouw wens.

Wij stellen onszelf vaak de vraag: “Wat is nou goede smaak?”. Als wij aan het brainstormen zijn over een concept en we worden het niet eens over het ontwerp, wie van ons heeft er dan gelijk? Dat is in veel gevallen een kwestie van smaak. Meestal is dit een gevoelskwestie en kan dit niet rationeel worden uitgelegd. Je kunt nog zoveel briljante ontwerpers inhuren, maar als zij het niet met elkaar eens worden zal dit niet per sé resulteren in het beste ontwerp. Onze kracht zit in het feit dat we altijd direct met de klant communiceren over wat wij ervan vinden en wat de klant wil. Wij maken van jou creatieve ideeën het beste eindproduct.

Onze diensten.

Passie voor perfectie.

Design
Design is not just what it looks and feels like, design is how it works.
– Steve Jobs
24/7 Support

If “plan A” didn’t work. The alphabet has 25 more letters!

Photography
It is more important to click with people than to click the shutter.
– Alfred Eisenstaedt
Branding
Advertisement shouldn’t look like information, it should look like a promise.
– Amit Kalantri